Chatroom Anjung Rakyat.

.
Asalamualaikum wbt & Selamat Sejahtera...



Dalam page nih disediakan satu ruangan untuk pengunjung anjungrakyat bersembang & berkenalan sesama kita...

Kemudahan nih TIDAK dibina untuk provokasi melampau, berdebat tegang, bergaduh, mencarut, mengacau awek, mencaci maki & yg seumpamanya... andai ada sesiapa yg berperangai sengaja nak timbulkan rasa tak selesa pada pengguna2 lain...


Member2 lain di harap jangan layan orang macam tu... reportkan saja pada admin blog anjungrakyat... aku akan terus "ban forever" org tu drpd gunakan chatroom kat sini...

Sekian Dimaklumkan...

Aku tau sesetengah pengguna internet tak dapat guna chatroom nih... terutama pengguna tablet pc & smartphone... di masa akan datang insyaALLAH aku akan ikhtiarkan supaya semua pengguna dapat masuk dalam satu chatroom yg sama... jadi tunggu & sabar je la...


salam...

-kandis-
.